Bilge kişi: Faydalı ve işinize yarar bilgilerden oluşan güncel paylaşımlar yapan bilgi portalı. Bilge kişi kimdir?, Bilge kime denir?

Uberküloz Berk Keklik Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede Kimdir 2022

Uberküloz Berk Keklik Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede Kimdir 2022

Uberküloz Berk Keklik son dönemin ünlülerinden. Sosyal medyada gün geçmiyor ki yeni bir isim karşımıza çıkmasın ve popüler olmasın. Teknolojinin ve internetin yaygınlaşması bu süreci de daha da hızlandırdı. Yarınlar ise nelere gebe şimdiden hayal dahi edilemiyor. Özellikle metaverse’in konuşulduğu bu günler yarınlar için bambaşka bir hayatın bizi beklediğini gösteriyor. Uberküloz Berk Keklik ise bugünlerin tanınmış fenomenlerinden.

Uberküloz Berk Keklik Kimdir? Nereli? Yaşı? Boyu? Sevgilisi?

Uberküloz sosyal medya ismiyle hayatımızda yer alan Berk Keklik aslında bizden birisi. 9 Mayıs 2000 yılında dünyaya gelen Berk Keklik aslen Sivaslıdır. Eğitimci bir annenin ve milli sporcu bir babanın evladı olarak dünyaya gelen Berk Keklik ilköğrenimini Sivas’ta tamamlamıştır. Annesi Afife Keklik sınıf öğretmenidir. Babası Aytaç Keklik ise Milli Güreşçidir.

Uberküloz Berk Keklik Kimdir? Nereli? Yaşı? Boyu? Sevgilisi
Uberküloz Berk Keklik Kimdir? Nereli? Yaşı? Boyu? Sevgilisi

Uberküloz Berk Keklik’i bu kadar meşhur kılan ise sosyal medyada çekmiş olduğu videolar. Özellikle Instagram ve Vine hesapları üzerinden yayınlamış olduğu videolar milyonlarca insanın ilgisini çekmeyi başardı. Instagram hesabının yaklaşık 3 milyon takipçisi bulunuyor. Berk Keklik kendisini anlatırken aslında akademik olarak çok başarılı olmadığını ifade ediyor. 2018 yılında girdiği üniversite ve özel yetenek sınavlarında başarılı olamadığını fakat bu durum karşısında yılmadığını ve kendisini arayışının devam ettiğini söylüyor. Bu arayış bugün yaptığı ve sosyal medya fenomenliğine uzanan işi keşfetmesine neden oluyor.

  • Kilosu: 69
  • Boyu: 1.70
  • Yaşı: 21
  • Burç: Boğa
  • Doğum tarihi: 9 Mayıs 2000
  • Memleketi: Sivas
  • Yaşadığı Yer: İstanbul
Ayrıca Bakınız.  Didem Arslan Kimdir Evi Nerede Oturuyor Yaşıyor Eşi Kim
Uberküloz Berk Keklik Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede
Uberküloz Berk Keklik Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede

Uberküloz Berk Keklik Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede

Uberküloz çektiği ilk video ile evet yapmak istediğim iş bu diyor. Sonrasında ise toplu taşım araçlarında yaptığı yarışmalarla yolcuların seyahatini keyifli hale getirirken izleyenler için de hem öğretici hem de iyi vakit geçirmelerine olanak sağlayan bir ortam sağlıyor. Bugün çok sayıda videosu bulunan Berk Keklik aynı zamanda öğrenimini de Bahçeşehir Üniversitesinde sürdürmeye devam ediyor.

Uberküloz Berk Keklik nerede oturduğu, yaşadığı ve evinin nerede olduğu sorusunun yanıtına gelecek olursak. Çekmiş olduğu ve yayınladığı videolarda da görüldüğü gibi Berk Keklik İstanbul’da ikamet ediyor. Yüzbinlerce Sivaslı gibi o da yaşantısını İstanbul’da sürdürmeyi tercih ediyor.

Uberküloz Berk Keklik Sosyal Medya Hesapları

Uberküloz Berk Keklik YouTube Kanalı: https://www.youtube.com/channel/UCoBVlp7YLhUS57ZCkbgphoA

Uberküloz Berk Keklik Twitter Hesabı: https://twitter.com/uberkuloz

Uberküloz Berk Keklik Instagram Hesabı: https://www.instagram.com/uberkuloz

Uberküloz Berk Keklik TikTok Hesabı: https://www.tiktok.com/@uberkuloz

Uberküloz Berk Keklik’in toplu taşım araçlarında gerçekleştirdiği ve kayıt altına aldığı yarışmalardan birisini aşağıda sizin için paylaşıyoruz.

TikTok ve Influencer Hakkında Merak Edilen Her Şey 2022



Cevap bırakın