Bilge kişi: Faydalı ve işinize yarar bilgilerden oluşan güncel paylaşımlar yapan bilgi portalı. Bilge kişi kimdir?, Bilge kime denir?

2021 ATV Baş Belası Başkomiser Şahin Kara Seçkin Özdemir Kim, Evi Nerede, Nerede Yaşıyor, Yaşı Kaç, Evli Mi

2021 ATV Baş Belası Başkomiser Şahin Kara Seçkin Özdemir Kimdir, Evi Nerede, Nerede Yaşıyor, Yaşı Kaç, Evli Mi

Baş Belası ATV’nin 2021 yaz dönemi için yayınladığı Pazar akşamları saat 20:00’da ekranlarda olan konusu ve oyuncu kadrosuyla çok geniş bir kitlenin ilgisini çekmeyi şimdiden başardı. Tabi her dizinin olduğu gibi Baş Belası dizisinin de iki başrol oyuncusu bulunuyor. Kadın başrol oyuncusunu Psikolog İpek Gümüşçü İrem Helvacıoğlu canlandırıyor. Seçkin Özdemir canlandırırken kadın başrol oyuncusu Psikolog İpek Gümüşçü’yü İrem Helvacı canlandırıyor. Bu yazımızda Baş Belası dizisinin erkek başrol oyuncusu Nam-ı Diğer Başkomiser Şahin Kara’yı canlandıran Seçkin Özdemir Kimdir? Seçkin Özdemir Evi Nerede? Seçkin Özdemir Nerede Yaşıyor? Seçkin Özdemir Yaşı Kaç? Seçkin Özdemir Evli Mi? Boyu? Kilosu sorularının yanıtlarını vermeye çalışacağız.

Seçkin Özdemir Kimdir
Seçkin Özdemir Kimdir

Seçkin Özdemir Kimdir? Aslen Nereli?

Seçkin Özdemir 25 Ağustos 1981 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Eğitim yaşantısının bir bölümü olan İlkokul, ortaokul ve liseyi İstanbul’da okudu. Kocaeli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden mezun oldu.

Seçkin Özdemir çok sayıda televizyon programı yapmış, reklam, dizi ve filmde rol almıştır. Radyoculuk geçmişi olan Seçkin Özdemir medyadaki iş yaşamına 2000 yılında Kocaeli’de yayın yapan bölgesel bir radyo ile başlamıştır. Devamında 2002 yılında Red Fm’de Brain Storm isminde bir radyo programı yapmaya başlamış ve döneminde bölge halkı tarafından fazlasıyla ilgi görmüştür. Aslında bu ilgi Seçkin Özdemir için yükselişin de habercisi olmuştur. Antalya, İstanbul ve Bodrum’da farklı mekanlarda DiscJokey (DJ) olarak çalışmıştır. Ulusal alanda tanınmaya başlanması ise Number One TV’de 2004 yılında programı ile olmuştur. Aynı dönemde Müjdat Gezen Sanat Merkezinde tiyatro eğitimi almış ve sonrasında çok sayıda reklam filminde (bank, Ülker, Binboa Vodka, Coca-Cola ve Gnctrkcll) rol almıştır.

Ayrıca Bakınız.  Banu Alkan Nerede Oturuyor Evi Nerede Yaşıyor 2021-2022

Seçkin Özdemir‘in sanat eğitimi Müjdat Gezen Sana Merkezi ile sınırlı kalmamıştır. Başkent iletişim akademisinde oyunculuk eğitimi almış ve bunun da ödülünü 2011 yılında Show TV’nin o dönem en çok izlenen dizilerinden birisi olan Muhteşem Yüzyıl dizisinde Hürrem Sultan’ın sevgilisi “Leo” karakterini canlandırarak almıştır.

Seçkin Özdemir Kaç Yaşında? Boyu Kaç? Kaç Kilo?

Seçkin Özdemir 25 Ağustos 1981 doğumludur. Bu yazının kaleme alındığı 20 Haziran 2021 tarihi itibariyle 40 yaşındadır. Seçkin Özdemir’in boyu ise neredeyse bir manken uzunluğundadır ve 1 metre 81 santimetre (1,81m)dir. Seçkin Özdemir kaç kilo sorusunun yanıtına gelince aslında dışarıdan da görüldüğü gibi boyuna göre biraz zayıf 72 kilogramdır.

Seçkin Özdemir Evi Nerede? Nerede Yaşıyor?

Seçkin Özdemir son dönemde çok yoğun iş temposuyla çalışıyor ve rol aldığı projelerinin büyük bir bölümü İstanbul’da çekiliyor. Bu nedenle evinin İstanbul’da olduğunu tahmin ediyoruz. Daha öncesinde ise eski kız arkadaşı ile birlikte İstanbul Etiler’de bir ev arayışının olduğunu biliyoruz. Daha somut bilgiler elde ettiğimizde konuyla ilgili bilgilendirmeyi web sitemiz üzerinden yapacağız.

Seçkin Özdemir Evli Mi? Sevgilisi Kim?

Seçkin Özdemir daha öncesinde Demet Özdemir ile birliktelik yaşamışlardı ve bunu da sosyal medya hesaplarından paylaşmışlardı. Aynı zamanda da magazin programlarında da sıkça görünüyorlardı. Ne yazık ki Seçkin Özdemir kız arkadaşı Demet Özdemir’den ayrıldı. Şimdilerde ise bir sevgilisinin olup olmadığını bilmiyoruz. Konuyla ilgili bir açıklama yapmayan, sosyal medya hesaplarından paylaşım yapmayan ve magazin programlarında görünmeyen Seçkin Özdemir’e ilişkin herhangi bir gelişme yaşanırsa buradan sizlerle paylaşacağız.

ATV Baş Belası Dizisi Fragmanı

 



2 Yorumlar
  1. […] olduğu gibi Baş Belası dizisinin de iki başrol oyuncusu bulunuyor. Erkek başrol oyuncusu Baş Komiser Şahin Kara’yı Seçkin Özdemir canlandırırken kadın başrol oyuncusu Psikolog İpek Gümüşçü’yü İrem Helvacı […]

Cevap bırakın