Bilge kişi: Faydalı ve işinize yarar bilgilerden oluşan güncel paylaşımlar yapan bilgi portalı. Bilge kişi kimdir?, Bilge kime denir?

2021 ATV Baş Belası Nazlı Tüzün Dilara Aksüyek Kim, Evi Nerede, Nerede Yaşıyor, Yaşı Kaç, Evli Mi

2021 ATV Baş Belası Nazlı Tüzün Dilara Aksüyek Kim, Evi Nerede, Nerede Yaşıyor, Yaşı Kaç, Evli Mi

Baş Belası ATV’nin 2021 yaz dönemi için yayınladığı Pazar akşamları saat 20:00’da ekranlarda olan konusu ve oyuncu kadrosuyla çok geniş bir kitlenin ilgisini çekmeyi şimdiden başardı. Tabi her dizinin olduğu gibi Baş Belası dizisinin de iki başrol oyuncusu bulunuyor. Erkek başrol oyuncusu Baş Komiser Şahin Kara’yı Seçkin Özdemir canlandırırken kadın başrol oyuncusu Psikolog İpek Gümüşçü’yü İrem Helvacı canlandırıyor. Bu yazımızda Baş Belası dizisinin kadın oyuncularından Nam-ı diğer Nazlı Tüzün‘ü canlandıran Dilara Aksüyek Kimdir? Dilara Aksüyek Evi Nerede? Dilara Aksüyek Nerede Yaşıyor? Dilara Aksüyek yaşı Kaç? Dilara Aksüyek Evli Mi? Boyu? Kilosu sorularının yanıtlarını vermeye çalışacağız.

Baş Belası Nazlı Tüzün Dilara Aksüyek Kimdir? Yaşı Kaç? Evli Mi? Boyu? Kilosu

Dilara Aksüyek ATV Baş Belası dizisinden önce hepimizin hafızasında İstanbullu Gelin dizisiyle yer edinmişti. 24 Temmuz 1987 İzmir Karşıyaka doğumlu güzel oyuncu Baş Belası dizisinden önce 2021 yılında Evlerden Biri ve 2013 yılında ise Merhamet dizilerinde rol aldı. Ülkemizin en fazla izleyicisi olan dizilerinden Muhteşem Yüzyıl’da da rol aldıktan sonra oyunculuk konusunda kendisini tamamen ispatlayan oyuncu bugünlerde ise ATV’de yayınlanan Baş Belası dizisinde Nazlı Tüzün karakterini canlandırıyor. Dilara Aksüyek oyunculuk eğitimini İstanbul Kadıköy’de bulunan ve ülkemizin unutulmaz sanatçılarından Müjdat Gezen’e ait Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde Tiyatro Bölümünde tamamlamıştır.

Ayrıca Bakınız.  Doğduğun Ev Kaderindir nerede çekiliyor? Zeynep'in yeni evi nerede?

Dilara Aksüyek Yaşı? Boyu? Evli Mi? Sevgilisi Kim? Kilosu

Dilara Aksüyek 1.68 metre boyunda ve 58 kilo ağırlığındadır. Dilara Aksüyek bu yazının kaleme alındığı 25 Haziran 2021 tarihi itibariyle 34 yaşındadır. Dilara Aksüyek evli değildir ve Onur Bay ile sevgilidir.

Dilara Aksüyek Evi Nerede Yaşıyor Oturuyor
Dilara Aksüyek Evi Nerede Yaşıyor Oturuyor

Dilara Aksüyek Evi Nerede? Yaşıyor? Oturuyor?

Dilara Aksüyek yoğun iş temposu nedeniyle hayatının büyük bir bölümünü İstanbul’da geçirmek zorunda. Bu nedenle de evi de İstanbul’dadır.

 



Cevap bırakın