Bilge kişi: Faydalı ve işinize yarar bilgilerden oluşan güncel paylaşımlar yapan bilgi portalı. Bilge kişi kimdir?, Bilge kime denir?

Banu Alkan Nerede Oturuyor Evi Nerede Yaşıyor 2021-2022

Banu Alkan Nerede Oturuyor Evi Nerede Yaşıyor 2021-2022

Banu Alkan Türk Sinema, sanat ve televizyon tarihinin en bilinen oyuncusu nam-ı diğer Afrodit. 1 Nisan 1958 tarihinde Yugoslavya’da dünyaya gelen ve gerçek adı Remka Rebroyna olan sanatçının Türkiye serüveni muhacir olarak başlıyor. Türkiye’ye muhacir olarak gelen ve Balıkesir’in Edremit ilçesine yerleşen Banu Alkan’ın Remka olan ismi ilk Yaprak olarak değiştirildi. Bir süre Yaprak ismini kullanan sanatçı daha sonra Banu ismini aldı. Soyisimleri de değişti ve Alkan oldu.

Banu Alkan‘ın genç kızlık dönemi İstanbul Kartal’da geçen Banu Alkan lise hayatını Kartal Maltepe Lisesi’nde tamamladı. Aslında sanat yaşantısı da öyle çok kolay da olmamış. Sanatçılık serüveni katıldığı bir yarışmayla başlayan Alkan Ses Dergisinin düzenlediği yarışmada 2. oluyor. Aynı yarışmada birinci olan kişi de aslında hiç yabancı değil. Hepimizin çok yakından tanıdığı Oya Aydoğan. Banu Alkan’ı ilk keşfeden kişi ise ünlü Yapımcı Memduh Ün.

Banu Alkan Nerede Oturuyor Evi Nerede Yaşıyor
Banu Alkan Nerede Oturuyor Evi Nerede Yaşıyor

Banu Alkan Nerede Oturuyor Evi Nerede Yaşıyor

Banu Alkan Altınoluk’ta yaşantısını sürdürüyor. Aslında son dönemde çokta rahat bir yaşantısı ne yazık ki yok. Yaşadığı ekonomik zorluklar nedeniyle oturduğu Prestij Sitesi’nde oturduğu villa iki yıl önce yaşadığı ekonomik kriz nedeniyle haciz yoluyla satılmış. Bu durum sonrasında aynı sitede yeni bir ev alan Banu Alkan’ın ekonomik kriz durumunu ne yazık ki halen yaşadığı konuşuluyor.

Banu Alkan ve hayatı hakkında daha fazla bilgi almak için https://tr.wikipedia.org/wiki/Banu_Alkan adresini ziyaret ediniz.

Ayrıca Bakınız.  Ece Üner Evi Nerede, Nerede Oturuyor, Yaşıyor Adresi Kimdir


Cevap bırakın