Bilge kişi: Faydalı ve işinize yarar bilgilerden oluşan güncel paylaşımlar yapan bilgi portalı. Bilge kişi kimdir?, Bilge kime denir?

Aşk Mantık İntikam Dizisi Nerede Çekiliyor – 2021

Aşk Mantık İntikam yaz dönemi televizyon dizilerinden bir tanesi. Fox TV’de diğer televizyon kanallarında olduğu gibi yaz dönemi yayın formatına geçti ve kışın yayınlanan dizilerini ya bitirdi ya da sezon sonu bölümlerini yayınlayarak kış dönemine kadar tatile girdi. Yaz dönemi için ise yayına giren dizilerden birisi de Aşk Mantık İntikam. Fox TV’de yayınlanan dizi konusu, oyuncuları ve çekildiği mekanla birlikte birçok izleyicinin dikkatini ve ilgisini çekiyor. Bu yazımızda Aşk Mantık İntikam Nerede Çekiliyor? sorusunun yanıtını bulacaksınız.

Fox TV Aşk Mantık İntikam Dizisi Nerede Çekiliyor?
Fox TV Aşk Mantık İntikam Dizisi Nerede Çekiliyor?

Fox TV Aşk Mantık İntikam Dizisi Nerede Çekiliyor?

Aşk Mantık İntikam Dizisi İstanbul’da çekiliyor. Çok sayıda farklı mekanın da tercih edildiği Aşk Mantık İntikam dizisinin bazı sahnelerinin İstanbul Balat’ta çekildiği de biliniyor.

Aşk Mantık İntikam dizisinin yayınlandığı akşamlarda ise sosyal medyada da ziyadesiyle ilgi görüyor. Dizinin 9 Temmuz tarihinde yayınlanan son bölümünden sonra Twitter’da diziyle ilgili 41 bin twit atıldı.

Ayrıca Bakınız.  Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz nerede çekiliyor?


Cevap bırakın