Bilge kişi: Faydalı ve işinize yarar bilgilerden oluşan güncel paylaşımlar yapan bilgi portalı. Bilge kişi kimdir?, Bilge kime denir?

Hülya Avşar Nerede Oturuyor Evi Nerede Yaşıyor 2021-2022

Hülya Avşar Nerede Oturuyor Evi Nerede Yaşıyor 2021-2022

Hülya Avşar Türk sinema, televizyon ve sahne tarihinin en bilinen sanatçılarının başında geliyor. Ülkemizde son 50 yıla damgasını vuran sanatçıları sayar mısınız deseniz kesinlikle birçoğunun vereceği yanıtlar arasında kesinlikle Hülya Avşar’ın ismi zikredilecektir. Aslında bu durum büyük bir sanatçı başarısı. Her dönemde gündemde kalabilmek, toplumun ilgisini çekebilmek ve beyaz camda kendisine yer bulabilmek bir sanatçı için muhteşem bir başarı olarak tanımlanmalıdır. Hülya Avşar birçok konudaki başarısıyla gündemde kalırken özel hayatı da bu durumu destekleyen araçlardan birisi. Yaşadığı aşkları, çalkantılı özel yaşantısı da birçok kişi için ilgi çekici bir durum. Bizler de birçok kişi için en merak edilenler arasında yer alan Hülya Avşar nerede oturuyor, evi nerede, nerede yaşıyor sorularının yanıtını vermeye çalışacağız.

Hülya Avşar Nerede Oturuyor
Hülya Avşar Nerede Oturuyor

Hülya Avşar Nerede Oturuyor Evi Nerede Yaşıyor

Hülya Avşar iş yaşantısının büyük bir bölümünü İstanbul’da sürdürüyor. Bunun dışında zaman zaman İstanbul dışında programlara giden Avşar’ın hayatındaki tüm gelişmeleri belirleyen asıl unsur eski eşi Kaya Çilingiroğlu’ndan olan Kızı Zehra Çilingiroğlu. Son olarak Zehra ile birlikte bir çiftlik yaptırdıklarını duyuran Avşar. İçerisinde tenis kortunun da olduğu ve şehrin keşmekeşinden yalıtılacağı bir çiftlik olacağını söyleyen süper starın bir başka evi de Ayvalık’ta yer alıyor.

Hülya Avşar Evi Nerede
Hülya Avşar Evi Nerede

Ülkemizin ve tüm dünyanın etkisi altında olduğu koronavirüs salgınından ünlüler de ziyadesiyle etkileniyor. Bununla ilgili yaşadığı mağduriyeti dile getiren Hülya Avşar koronavirüsten korunmak ve daha sağlıklı bir yerde yaşamak için Ayvalık’ta bir ev aldığını da söylüyor.

Hülya Avşar Nerede Yaşıyor
Hülya Avşar Nerede Yaşıyor

Hülya Avşar ve hayatı hakkında daha fazla bilgi almak için https://tr.wikipedia.org/wiki/H%C3%BClya_Av%C5%9Far adresini ziyaret edebilirsiniz.

Ayrıca Bakınız.  Röportaj Adam Mahsun Karaca Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede Kimdir 2022


Cevap bırakın