Bilge kişi: Faydalı ve işinize yarar bilgilerden oluşan güncel paylaşımlar yapan bilgi portalı. Bilge kişi kimdir?, Bilge kime denir?

Reynmen Nerede Oturuyor Evi Nerede Yaşıyor 2021-2022

Reynmen Nerede Oturuyor Evi Nerede Yaşıyor 2021-2022

Reynmen son dönemde sosyal medyanın hayatımıza kattığı fenomenlerden birisi. Scorp ve YouTube’da paylaşmış olduğu videolarla çok sayıda kişinin ilgisini çeken gerçek adı Yusuf Aktaş’ın YouTube’da yayınlamış olduğu videoyu yaklaşık 300 milyon kişi izledi. Leila şarkısını YouTube kanalından paylaştıktan yaklaşık 2 saat sonrasında toplamda 500bin izleyiciye ulaşmasıyla gündem olan Reynmen’in yaşantısı, kim olduğu, neden Yusuf Aktaş olarak Reynmen ismini tercih ettiği, nerede oturduğu, evinin nerede olduğu ve nerede yaşadığı evi nerede hayranları için merak konusu. Gelin hep birlikte Reynmen’in hayatına ve yaşantısına göz atalım.

Reynmen nerede oturuyor
Reynmen nerede oturuyor

Reynmen Ne Demek?

Yusuf Aktaş Reynmen takma ismini neden tercih ettiğiyle ilgili yöneltilen bir soruya şu şekilde yanıt verdi.

Reyn: Leke, kir, pas. Günahın artması, kalp katılığı, gönül karası anlamına geliyor. Men ise ‘engellemek, yasaklamak’ anlamına geliyor. Yani Günahın artmasını engellemek, kalp katılığını engellemek, yasaklamak gibi anlamı var. Yağmur Adam anlamı da güzel tabii ama Osmanlıca bir anlamı da mevcut.” açıklamasını yaptı.

İlk duyulduğunda insanın aklına İngilizce bir kelime çağrışımında bulunsa da aslında Yusuf Aktaş bu ismi tercih etmesindeki nedeninin Osmanlıca anlamın olduğunu belirtiyor.

Reynmen Yusuf Aktaş Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Burcu?

1995 yılı doğumlu olan Reymen aslında Sivaslı’dır ve Azerbaycan asıllı bir babanın oğludur. İstanbul’da doğan ve burada ilk çocukluk, gençlik dönemini geçiren Reynmen öğrenim hayatını da İstanbul’da sürdürmektedir. İlköğretimi Ahmet Kabaklı İlköğretim Okulunda okurken Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okuluna nakil olmuş ve ilköğretimi orada tamamlamıştır. Daha sonra Bahçeşehir İMKB Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesine yazılmıştır. Ancak oradan da mezun olmadan Başakşehir Lisesine geçiş yapmış son olarak oradan da ayrılarak açıköğretimden liseyi tamamlamıştır.

Ayrıca Bakınız.  Enis Arıkan Nerede Oturuyor Evi Nerede Yaşıyor 2021-2022

İstanbul Aydın Üniversitesi Radyo ve Televizyon Programcılığı kazanan Aktaş, daha sonra geçiş yaparak günümüzde Nişantaşı Üniversitesi Radyo ve Televizyon Programcılığı okumaktadır. Bugün kendine ait 2019 yılında kurduğu ve Houze İstanbul ismini verdiği bir müzik şirketi olsa da meşhur olmadan önce baba mesleği olan meyve sebze ticareti ve pazarcılık yapmıştır. Reynmen vikipedia kayıtlarına göre 6 Aralık doğumludur ve yay burcundandır.

Reynmen Nerede Oturuyor Evi Nerede Yaşıyor
Reynmen Nerede Oturuyor Evi Nerede Yaşıyor

Reynmen Nerede Oturuyor Evi Nerede Yaşıyor

Reynmen yazımızın giriş bölümünde de belirttiğimiz gibi doğma büyüme İstanbul’ludur. Tüm yaşantısını İstanbul’da geçiren Reynmen Yusuf Aktaş halen yaşantısını İstanbul’da sürdürmektedir. Reynmen’in ailesi de annesi ve kardeşi Başakşehir 5. Etap Emirgan sitesinde ikamet ediyor. Özellikle sıkı kadın takipçileri bu konuyla ilgili birçok yerde iz sürüyor olsa gerek ki birçok sosyal medya ortamında da bunu paylaşıyor.

Reynmen Evi Nerede Oturuyor

 



Cevap bırakın