Bilge kişi: Faydalı ve işinize yarar bilgilerden oluşan güncel paylaşımlar yapan bilgi portalı. Bilge kişi kimdir?, Bilge kime denir?

Enis Arıkan Nerede Oturuyor Evi Nerede Yaşıyor 2021-2022

Enis Arıkan Nerede Oturuyor Evi Nerede Yaşıyor 2021-2022

Enis Arıkan son dönemin tanınan aktörlerinden birisi. Özellikle Gülse Birsel’in yazıp oynadığı Jet Sosyete dizisiyle hayatımıza giren ve daha da tanınan Enis Arıkan tutumu, ses tonu ve görüntüsüyle çok sayıda kişinin ilgisini çekiyor. Son dönemde Kanal D’de yayınlanan Camdaki Kız dizisinde de rol alan Enis Arıkan buradaki performansıyla da birçok kişinin beğenisini kazanmayı başardı. Sosyal medyayı da sıklıkla kullanan Enis Arıkan’ın kim olduğu, boyu, yaşı, sevgilisinin olup olmadığı, nerede oturduğu, evinin nerede olduğu ve nerede yaşadığı da birçok kişi tarafından merak ediliyor. Bizler de bu yazımızda sizlerle bu soruların yanıtlarını paylaşmaya çalışacağız. Hepinize iyi okumalar.

Enis Arıkan Nerede Oturuyor Evi Nerede Yaşıyor

Enis Arıkan, 3 Ocak 1983 tarihinde dünyaya gelmiştir. İstanbul doğumlu olan Arıkan tiyatro ve sanat alanında akademik eğitimini tamamlamıştır. İstanbul Kadıköy’de bulunan Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde eğitim alan Arıkan Bilgi Üniversitesi, Sahne ve Gösteri Sanatları Performans Bölümü mezunudur. Öğrenim hayatı boyunca bugün hayatımızda yer edinen ve hepimizin televizyonda görmekten mutluluk duyduğu Şebnem Bozoklu, Ezgi Mola sınıf arkadaşıdır.

Enis Arıkan iş yaşantısını İstanbul’da sürdürüyor. İstanbul doğumlu olan Arıkan meşhur olmasıyla birlikte yaşantısını da büyük oranda değiştirdi. Son olarak Anadolu’da deniz gören bir eve taşındığını duyuran sanatçı taşınma öncesinde sosyal medya hesabı üzerinden taşınacağın evin temizlenme görüntülerini de hayranlarıyla paylaşarak aşağıdaki notu paylaştı.

Enis Arıkan Nerede Oturuyor Evi Nerede
Enis Arıkan Nerede Oturuyor Evi Nerede

Enis Arıkan, iki kadının arka planda temizlik yaptığı fotoğrafına “Onlar siliyor ben yoruluyorum 🙁 ” notunu düşerek paylaştı

Enis Arıkan instagram hesabına ulaşmak için https://www.instagram.com/enisarikan/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Ayrıca Bakınız.  Faruk Karagül kimdir? Nerede oturuyor?


Cevap bırakın