Bilge kişi: Faydalı ve işinize yarar bilgilerden oluşan güncel paylaşımlar yapan bilgi portalı. Bilge kişi kimdir?, Bilge kime denir?

Serap Paköz Evi Nerede Oturuyor Yaşıyor 2021 – 2022

Serap Paköz Evi Nerede Oturuyor Yaşıyor 2021 – 2022

Serap Paköz birçoğumuzun zihninde Sümer Ezgü’nün eski eşi olarak yer edinmiş birisi. Aslında Serap Paköz dediğimizde hatırlayamadığımız ama Serap Ezgü dediğimizde de evet tamam dediğimiz televizyon sunucusu ve habercisi. Son dönemde televizyon ekranlarının birçoğunda önemli bir yer tutan öğleden sonra programlarının bir yenisini Serap Paköz Star TV ekranlarında izleyicileriyle buluşturdu. Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile neredeyse içerik açısından bir fenomene dönüşmesi tüm televizyon kanallarının da böyle bir formatta program yapmasına neden oldu. Bu yıl ise ekranlara Serap PAKÖZ Gerçeğin Peşinde programı ile Müge Anlı ile Tatlı Sert programına rakip olmaya hazır görünüyor. Biz de bu yazımızda Gerçeğin Peşinde programı sunucusu Serap Paköz’ün Evi Nerede, Serap Paköz Nerede Oturuyor, Serap Paköz Nerede Yaşıyor sorularının yanıtlarını vermeye çalışacağız.

Serap Paközün Evi Nerede
Serap Paközün Evi Nerede

Serap Paköz’ün Evi Nerede?

Serap Paköz ünlü sanatçı Sümer Ezgü’den ayrıldıktan sonra İstanbulda televizyon programı yapmadığı sürelerde köy hayatını yaşamayı tercih ediyor. Bodrum’da Gümüşlük ile Turgut Reis arasında yükselen Bozdağ’ın eteğinde üç katlı bir evde yaşayan Serap Paköz yaşadığı ise şöyle betimliyor.

Ben “bu evi karıncalar getirdi” diyorum. Akyarlar’daki evimde sabah bir kalktım, mutfağı karıncalar basmış. Bu arada o vakit haftanın üç günü akşamüstleri balık yemeye Gümüşlük’e gidiyoruz. O gün Cem’e “kahvaltıyı da Gümüşlük’te edelim” dedim. Bu ev, Gümüşlük’e giderken sürekli geçtiğimiz yolun üzerinde. Hiç dikkat etmemişim, o gün satılık tabelasını gördüm. Evin bahçesine girdiğimizde dedim ki, bir ev tasarlamış olsam, havuzuyla tarlasıyla, mimarisiyle işte aynen bu evi yapardım. O anda aşık oldum eve…

Serap Paköz Nerede Yaşıyor
Serap Paköz Nerede Yaşıyor

Serap Paköz Nerede Yaşıyor ?

Serap Paköz Star TV’de Gerçeğin Peşinde programını yapıyor. Bu nedenle de köy hayatından sonra mecburen İstanbul’da yaşamak zorunda kalıyor. Kendisi için ise tercih ettiği ev Star TV’ye yakın bir yerde yer alıyor.

Ayrıca Bakınız.  Didem Arslan Kimdir Evi Nerede Oturuyor Yaşıyor Eşi Kim

Serap Paköz Nerede Oturuyor?

Serap Paköz‘ün boşanmadan önce yaşadığı evine ait muhteşem bir videoyu da sizinle paylaşmak istedik. Hepinize iyi seyirler.

Serap Paköz Kimdir?

Serap Paköz hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız https://tr.wikipedia.org/wiki/Serap_Pak%C3%B6z adresini ziyaret edebilirsiniz.

Müge Anlının evi nerede? Nerede oturuyor?



Cevap bırakın