Bilge kişi: Faydalı ve işinize yarar bilgilerden oluşan güncel paylaşımlar yapan bilgi portalı. Bilge kişi kimdir?, Bilge kime denir?

Ben Nerede Oturuyorum Bulunduğum Yer Adresi Neresi 2022

Hepimiz hayatımızı birçok yerde sürdürürüz. En önemli yaşam alanımız evimiz olmakla birlikte çalıştığımız iş yeri, öğrenim gördüğümüz okul, tatile gittiğimiz şehir veya otel, ziyaret ettiğimiz kişilerin bulunduğu yer ve daha sayamadığımız birçok konum hepimizin hayatında önemli bir yer tutuyor. Son dönemde teknolojinin de gelişmesi ile birlikte akıllı telefonların kullanımının da yaygınlaşması ve bu cihazlarla birlikte kullanıma sunulan Global Position System (GPS) konumumuzu ve nerede bulunduğumuzu çok hızlı bir şekilde belirlenmesini sağlıyor. Hatta öyle ki günlük hareketlerimizi takip ederek gün içerisindeki yer değişikliklerimize bağlı olarak gideceğimiz güzergahı dahi önerebiliyor. Örneğin; her gün sabah 08:00-09:00 arasında evinizden çıkıp iş yerinize gidiyor ve saat 17:00-18:00 arası iş yerinizden çıkıp eve dönüyorsanız Apple bir cihaz kullanıyor ve aracınızla bluetooth ile bağlıysa arabanıza bindiğinizde o zaman aralığında iş yerinizin yol adresini veya evinizin yol adresini size önerebiliyor. Peki bu kadar çepeçevre sarılmış bir yaşantının içerisinde nerede oturduğunuz ve bulunduğunuz yerin adresini bulmanın yolları nelerdir?

Sizlerle birkaç web sitesi adresi paylaşacağız. Bu web sitelerine gittiğinizde konum bilginizi edinecek ve bulunduğunuz yere ait adres bilgisini de öğrenebileceksiniz.

Daha fazla Bilgelik için Aplikasyonumuzu indirebilirsiniz. İndirmek için simgeye tıklayınız.

Ayrıca Bakınız.  ARAPÇA KENDİNİ TANITMA SÖZLERİ


Cevap bırakın