Bilge kişi: Faydalı ve işinize yarar bilgilerden oluşan güncel paylaşımlar yapan bilgi portalı. Bilge kişi kimdir?, Bilge kime denir?

Halit Ergenç – Bergüzar Korel Evi Nerede Oturuyor Yaşıyor 2021 -2022

Halit Ergenç – Bergüzar Korel Evi Nerede Oturuyor Yaşıyor 2021 -2022

Halit Ergenç Türkiye’nin son dönemde yetiştirdiği en önemli ve yetenekli aktörlerinden birisi. Çok sayıda televizyon filminde ve dizisinde rol alan Halit Ergenç Bergüzar Korel ile evli. Halit Ergenç’in Bergüzar Korel ile birliktelikleri sadece özel yaşantılarında değil. Çift daha önce vizyonda olan Vatanım Sensin, Binbir Gece ve son olarak Muhteşem Yüzyıl dizilerinde birlikte rol aldılar. Çiftin Ali ve Han isminde iki erkek çocukları var. Şimdiler de Bergüzar Korel çiftin üçüncü çocuğuna hamile ve çift bir kız çocuklarının olmasını bekliyor. Ülkemizde ve dünyada magazin dünyasının tüm çalkantılı yaşantısına rağmen çift korunaklı ve saygılı bir aile görüntüsü veriyor. Bu tarafıyla da toplumumuz adına iyi bir örnek teşkil ediyorlar. Bu yazımızda bu kadar güzel bir çiftin Halit Ergenç Bergüzar Korel Evi Nerede, Halit Ergenç Bergüzar Korel Nerede Oturuyor, Halit Ergenç Bergüzar Korel Nerede Yaşıyor sorularının yanıtlarını vermeye çalışacağız.

Halit Ergenç Bergüzar Korel Evi Nerede Oturuyor Yaşıyor?

Bergüzar Korel Nerede Oturuyor - Yaşıyor

Halit Ergenç Nerede Oturuyor – Yaşıyor

Bergüzar Korel Eşi Kimdir
Halit Ergenç Eşi Kim

Halit Ergenç Evi Nerede?

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çifti İstanbul’un Ulus semtinde yaşıyorlar. Çok yoğun çalışan çift için bu anlamda İstanbul bir tarafıyla da tercihi zorunlu bir yer. Bu koşullar altında yaşam alanlarını iyileştirmek için de mümkün olan en iyi yeri de tercih etmeye çalışan çiftin son dönemde evlerinin kentsel dönüşüme girdiği de biliniyor. Üçüncü çocuklarının dünyaya gelmesini büyük bir sabırsızlıkla bekleyen çift artık geniş bir aile de sayılır. Hal böyle olunca da yaşam alanlarını çocukları için de düzenliyorlar.

Ayrıca Bakınız.  Yıldız Tilbe Nerede Oturuyor Evi Nerede Yaşıyor 2021-2022


Cevap bırakın