Bilge kişi: Faydalı ve işinize yarar bilgilerden oluşan güncel paylaşımlar yapan bilgi portalı. Bilge kişi kimdir?, Bilge kime denir?

Aşkın Tarifi Nerede Çekiliyor Kanal D 2021

Aşkın Tarifi Nerede Çekiliyor Kanal D 2021

Aşkın tarifi yaz dönemi televizyon dizilerinden bir tanesi. Kanal D’de diğer televizyon kanallarında olduğu gibi yaz dönemi yayın formatına geçti ve kışın yayınlanan dizilerini ya bitirdi ya da sezon sonu bölümlerini yayınlayarak kış dönemine kadar tatile girdi. Yaz dönemi için ise yayına giren dizilerden birisi de Aşkın Tarifi. Kanal D’de yayınlanan dizi konusu, oyuncuları ve çekildiği mekanla birlikte birçok izleyicinin dikkatini ve ilgisini çekiyor. Bu yazımızda Aşkın Tarifi Nerede Çekiliyor , Aşkın tarifi restoran nerede? sorusunun yanıtını bulacaksınız.

Aşkın Tarifi Restaurant Nerede
Aşkın Tarifi Restaurant Nerede

Kanal D Aşkın Tarifi Nerede Çekiliyor?

Aşkın Tarifi dizisinin nerede çekildiği ile ilgili en net bilgiyi ve görseli dizinin başrol oyuncusu Kadir Doğulu’nun sosyal medya hesabından paylaşıldı. Doğulu sosyal medya hesabından paylaştığı görselde dizi setinin İstanbul Mısır Çarşısını gösterdi. Aynı zamanda dizinin büyük bir bölümü İstanbul’da çekilmekle birlikte bir bölümünün ise Gaziantep’te kurulacakta sette çekileceği belirtiliyor.

Aşkın Tarifi Restaurant Nerede?

Aşkın Tarifi dizisinin büyük bir bölümünde restaurant mekan olarak kullanılıyor. Bu nedenle de izleyicilerin de mekan görünümü, yemekleri, ortamı ile ilgi çekiyor. Hatta dizinin takipçileri ise bu mekana gidip yemek yemek istiyor. Hal böyle olunca da restoranın adresi de herkes tarafından merak ediliyor. Aşkın Tarifi restoran İstanbul ili Beşiktaş ilçesinde bulunan mekanlardan birisi. Tam olarak açık adresi olmamakla birlikte o bölgeyi bilenlerin kolaylıkla ulaşabileceği düşünülüyor.

Ayrıca Bakınız.  Seni Çok Bekledim Hangi Ülkede Çekiliyor? Katar Doha


Cevap bırakın