Bilge kişi: Faydalı ve işinize yarar bilgilerden oluşan güncel paylaşımlar yapan bilgi portalı. Bilge kişi kimdir?, Bilge kime denir?

Ekrem İmamoğlu Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede 2022

Ekrem İmamoğlu Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede 2022

Ekrem İmamoğlu Türk Siyasetinin son dönemdeki en popüler kişilerinden birisi. Siyasette parlamasının ve daha da bilinir olmasında İstanbul Beylikdüzü ilçesinde Belediye Başkan olması büyük öneme sahip. AK Partili bir belediye başkanından girdiği seçimi kazanarak elde ettiği Beylikdüzü Belediye başkanlığı Ekrem İmamoğlu’nun siyaset sahnesinde daha da öne çıkmasında büyük bir paya sahip.

Ekrem İmamoğlu özellikle Beylikdüzü’nde yaptığı çalışmalar ve belediyecilik taraflı tarafsız herkesçe beğenilen İmamoğlu’nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olması birçok kişi tarafından büyük bir şaşkınlıkla karşılansa bile ona yakın olan başta Beylikdüzü halkı için hiçte şaşırtıcı olmadı. Kemal Kılıçdaroğlu’nun yaptığı bu hamle İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın CHP tarafından kazanılması için çok büyük bir hamle oldu. Seçim döneminde Her şey çok güzel olacak sloganı ile milyonlarca kişiyi etkileyen, yapılan ilk seçimin iptal olmasından sonra Beylikdüzü’nde kurulan miting alanında yaptığı konuşma, beyaz gömleğinin kollarını sıvaması ve kendinden emin cümleleri Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığını ikinci kez kazanmasında büyük önem taşıyor.

Ekrem İmamoğlu Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede
Ekrem İmamoğlu Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede

Ekrem İmamoğlu Nerede Oturuyor Yaşıyor Evi Nerede

Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak sergilediği performansta ülkenin tamamı tarafından yakından takip ediliyor. Özellikle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul’u alan Türkiye’yi de almış sayılır ifadeleri Ekrem İmamoğlu’nun gelecekte yapabilecekleri açısından da bir referans olarak değerlendiriliyor. Ülkemizin içerisinde bulunduğu siyasal ve ekonomik koşullar da İmamoğlu isminin çokça dile getirilmesine de neden oluyor. Çünkü 2023 yılında ülkemizde yapılacak seçimlerde Millet İttifakının Cumhurbaşkanı adayı olabilecek isimlerin başında geliyor. Tüm bu gelişmeler Ekrem İmamoğlu’nun popülaritesini artırırken aynı zamanda da insanların zihninde Ekrem İmamoğlu Nerede Yaşıyor, Oturuyor ve Evi nerede sorularını da zihinlerde daha da büyütüyor.

Ayrıca Bakınız.  Reynmen Nerede Oturuyor Evi Nerede Yaşıyor 2021-2022

Ekrem İmamoğlu Nerede Oturuyor

Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü Belediye Başkanlığı döneminde bir Beylikdüzü’lü olarak Beylikdüzü’nde ikamet ediyordu. Kendisi de müteahhit olan İmamoğlu Beylikdüzün’de bir ailenin ikamet edeceği bir evde yaşıyordu. 1991’den beri Beylikdüzü’nde yaşayan Ekrem İmamoğlu, 18 Kasım 1995 tarihinde Dilek İmamoğlu (Kaya) ile evlendi. Semih (d.2005), Mehmet Selim (d.1997), Beren (d.2011) adlarında 3 çocuğu mevcuttur.

Ekrem İmamoğlu Nerede Oturuyor
Ekrem İmamoğlu Nerede Oturuyor

28 Eylül 2017 tarihinde yapılan seçimde İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı’na CHP adayı oldu. 31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimlerde CHP‘den İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı seçildi.

Ekrem İmamoğlu, 4 Haziran 1970 tarihinde Trabzon‘un Akçaabat ilçesi Cevizli köyünde doğmuştur. Babası Hasan İmamoğlu, annesi Hava İmamoğlu’dur. Trabzon merkez Kanuni Süleyman Okulu’nda okudu. Trabzon Lisesi’nden mezun olana kadar Trabzon’da yaşayan Ekrem İmamoğlu ve İmamoğlu ailesi 1987’de Üniversite eğitimi için İstanbul’a taşındı. İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü’nden mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi’nde İnsan Kaynakları ve Yönetimi bilim dalında Yüksek Lisans eğitimi aldı. Okul senelerında amatör olarak futbol oynadı

Ekrem İmamoğlu, 1992 senesinde inşaat ve taahhüt işleri yapan aile şirketinde iş hayatına başladı. Bu şirkette Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptı. 1991 senesinde, Beylikdüzü’nde ilk arsa satın alındı. İmamoğlu ailesi 1992 senesinde, Güngören’de İmamoğlu Akçaabat Köftecisi dükkanını hizmet açtı. 1995’te ikinci şube Üsküdar’da faaliyete geçti. 1998 senesinde Beylikdüzü’nde bir fırın ve lokanta ile gıda yatırımları genişledi. Beylikdüzü, Şirinevler ve Gaziosmanpaşa şubeleri ile süreç ilerledi. 2001’de Ekrem İmamoğlu, 2009’da aile gıda işinden ayrıldı. 2002’de Trabzonspor yönetim kuruluna girdi. Üç kez Türkiye Kupası’nı kazanan kadronun emek tarafıydı.

Ekrem İmamoğlu hakkında daha fazla bilgi için https://tr.wikipedia.org/wiki/Ekrem_%C4%B0mamo%C4%9Flu adresini ziyaret edebilirsiniz.
Daha fazla Bilgelik için Aplikasyonumuzu indirebilirsiniz. İndirmek için simgeye tıklayınız.


Cevap bırakın