Bilge kişi: Faydalı ve işinize yarar bilgilerden oluşan güncel paylaşımlar yapan bilgi portalı. Bilge kişi kimdir?, Bilge kime denir?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk Evi Nerede Çekiliyor – 2021

Kuzey Yıldızı ilk Aşk Dizisi Show TV’nin keyifle izlenen yapımlarından birisi. Özellikle karakteri, Karadenizimizin güzel mekanları ve güzel insanlarının konu edinildiği dizinin çekildiği yerler ve mekanlar ise göz kamaştırıcı derecede güzel. Yaz ayının gelmesiyle birlikte insanların çok büyük bir bölümünün tatil hazırlıkları yaptığı yada tatil yaptığı bir dönemde kişilerin uğramak ve görmek istedikleri yerlerden birisi de Kuzey Yıldızı İlk Aşk Evi gibi görünüyor. Biz de bu yazımızda Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin Ordu’da nerede çekiliyor olduğunu ve görsellerini sizlerle paylaşacağız. Hepinize iyi okumalar.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk Evi
Kuzey Yıldızı İlk Aşk Evi

via: Emrah Aydın

Kuzey Yıldızı İlk Aşk Evi – Nerede Çekiliyor

Kuzey Yıldızı ilk Aşk dizisi Karadenizin muhteşem kentlerinden Ordu’da çekiliyor. Doğal güzellikleriyle ve dizide görülen mimari yapılarıyla ihtişamlı şehir aynı zamanda turistik bir yer.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk Evi Yandı Mı – Neden Yandı?

Kuzey yıldızı ilk Aşk Dizisi evi ne yazık ki yandı. Aşağıdaki videodan da görebileceğiniz gibi evin son hali içler acısı. Dizinin bitmesi ile birlikte bu olayda izleyicilerini çok üzdü.

Web sitemizde yer alan görsel Emrah Aydın’a aittir ve sosyal medya hesabından alınmıştır. Emrah Aydın’ı takip etmek için https://twitter.com/emrahaydin52/status/1368536831344644096 adresini ziyaret edebilirsiniz.

Ayrıca Bakınız.  Nafia Tanrıverdi kimdir? Nerede oturuyor?


1 yorum
  1. […] Kuzey Yıldızı İlk Aşk Evi Nerede Çekiliyor – 2021 […]

Cevap bırakın