Bilge kişi: Faydalı ve işinize yarar bilgilerden oluşan güncel paylaşımlar yapan bilgi portalı. Bilge kişi kimdir?, Bilge kime denir?

2021 Savaşçı Dizisi Nerede Çekiliyor, Ankarada, Eskişehirde Nerede Çekiliyor

2021 Savaşçı Dizisi Nerede Çekiliyor? Ankarada, Eskişehirde Nerede Çekiliyor? Konusu ne?

Savaşçı Türk televizyon yapımlarına farklı bir soluk getiren, toplumun özellikle milliyetçilik duygularını kabartan, ilgiyle takip edilen ve cumartesi günleri Fox TV’de yayınlanan bir aksiyon dizisi. Türk Silahlı Kuvvetlerimizin içerisinde görev alan özel bir birliği konu alan dizide çok sayıda olay dizide yer alıyor. Güçlü oyuncu kadrosuna son dönemde Tamer Karadağlı’nın da dahil olmasıyla bambaşka bir yapıya dönüşen dizi ile ilgili en merak edilen konulardan birisi de Savaşçı dizisi nerede çekiliyor, Savaşçı Eskişehirin hangi köyünde çekiliyor, Savaşçı Ankarada nerede çekiliyor? Oyuncu kadrosu? Konusu ne? sorularının yanıtları.

Savaşçı Dizisi Nerede Çekiliyor?

Savaşçı dizisi tek bir yerde çekilmiyor. Ankara, Eskişehir ve Konya illerinde ve çevresinde çekilen dizi için bu illerde ve belirlenen yerlerde büyük çekim platoları kuruldu. Dağ sahneleri Konya ve Ankara’da çekilirken, dağ sahneleri dışında çekilen sahneler ise Eskişehir’de çekim yapılıyor.

Savaşçı Eskişehir’in Hangi Köyünde Çekiliyor

Savaşçı dizisi ekibinin yaptığı açıklamaya göre dizi Eskişehir’ de Kayapınar, Söğütönü, Tepebaşı’nda genel olarak çekimlerimizi sürdürmektedirler.

Savaşçı Ankarada Nerede Çekiliyor?

Savaşçı dizisi Ankara’da kurulan bir sette ve büyük bir platoda çekiliyor. Bu nedenle dış dünyanın erişimine kapalı ve dizinin izleyicilerinin çekimleri izlemesine izin verilmiyor.

Savaşçı Dizisi Konusu Ne? Oyuncu Kadrosu Kimlerden Oluşuyor?

Oyuncu kadrosu olarak Sarp Levendoğlu, Murat Serezli, Tamer Karadağlı, Ekin Mert Daymaz, Erkan Meriç, Anil Tetik, Ali Tarık Fındık, Serkan Kuru, Serenay Aktaş, Serhat Nalbantoğlu, Ediz Hun, Alp Öyken, Zerrin Sümer gibi ünlü ve deneyimli oyuncuların rol aldığı Savaşçı dizisinde en zor koşullarda görev yapmakta olan özel bir timin yaşadıkları ekrana taşınıyor. En çetin koşullarda bile tüm güçlüklere katlanarak kendilerine verilen görevleri yerine getirmek isteyen bordo bereli timinin yaşadıkları heyecan ve aksiyon dolu sahneler ile izleyicilere aktarılıyor.

Ayrıca Bakınız.  Cam Tavanlar Leyla Kimdir? Bensu Soral Kimdir? Evi Nerede? Nerede Yaşıyor? Evli Mi? Nereli? Kaç Yaşında?


Cevap bırakın